Skip to main content

Daily Schedule

Judy Kunkle, 2nd Grade Class Schedule for 2017-2018

7:45- 8:00          Morning Celebration

8:00- 8:15          Familiar Reading (15 min.)

8:15- 8:30          Fluency Phrases & Quick Reads (15 min.)

8:30- 8:50          Phonics/Word Study (20 min.)

9:00- 9:40        (Thursday only) Music (40 min.)

8:50-9:20            Read-Aloud & Strategy-Based Mini-Lesson (30 min.)

9:20- 9:50          Grammar (30 min.)

9:50- 10:05       Physical Activity (15 min.)

10:05- 11:05     Guided Reading Groups (60 min.)

11:05-11:25      Lunch (DUTY on Tuesday)

11:25- 11:55     Writing Workshop (Quick Writes, Conferencing, Sharing); 30 min. 11:55- 12:25     Math, Part 1: Number Talks & Fluency (30 min.)

12:25- 12:55     Physical Activity (30 min.)

** Friday Team Meeting (12:25- 1:05); Monday PLC (12:55- 1:25)

12:55- 1:55       Math, Part 2: Problem Solving (60 min.)

1:55- 2:05        Science (10 min.)

2:05- 2:45          Pullouts: M, T, W, F (40 min.)

2:45- 3:00          Math & Science Review; Clean-Up (15 min.)

3:00                    Dismiss Car Riders

3:00- 3:08          Clean-Up and Silent Reading

3:08           Dismiss Bus Riders

*Daily Pullouts:

Monday-  Art

Tuesday-  PE

Wednesday-  Library

Thursday-  Music (9:00- 9:40)

Friday-  Computer Lab

Weekly Team Meetings:

Monday-

PLC (12:55- 1:25)

Friday-

Team Planning (12:25- 1:05)

 

 

 

 

Judy Kunkle

Upcoming Events

Contact Judy Kunkle

Classroom Number:
405
School Phone:
870-367-6893
Conference Time:
Mon., Tues., Wed., & Fri., 2:09-2:45